Goed nieuws voor liefhebbers van de ideale vloer

Het team van Kruider Outlet, met links Meine Pit. Sieb van der Laan

Tuk - Kruider Outlet aan de Boterweg 8 krijgt een primeur: „Als eerste winkel in Nederland krijgen wij binnenkort een grote shop-in-shop van het Belgische kwaliteitsvloerenmerk Berry Alloc,” aldus een zeer enthousiaste Meine Pit van Kruider.

„Dit merk van de mooiste laminaat, parket en pvc vloeren kenmerkt zich door het gemak waarmee de vloer te leggen is en de vloeren zijn daarmee ideaal voor de doe-het-zelver. De tegels en planken hebben een uniek kliksysteem, waardoor de vloer naadloos gelegd kan worden. Ook zonder de lelijke aluminium strips die vaak gebruikt worden. Je vloer loopt daarmee perfect door in alle ruimten. Verder kunnen de planken en tegels gelegd worden op alle ondervloeren, ook op iets minder vlakke ondervloeren en over vloerverwarming. De vloersystemen van Berry Alloc worden ook wel ‘dreamclick’ genoemd: de vloeren zijn fluisterstil en het zijn gewoon kwaliteitsvloeren voor een goede prijs!” 

De dreamclickvloeren van Berry Alloc zijn bij Kruider verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren en uitvoeringen. „Met voelbare embossing (afdruk), nerven, noesten en uitgevoerd in matte kleuren, variërend van licht tot bijna zwart en diverse mooie donkergroenen, en in verschillende betonlooks, houtsoorten en marmerstructuren. Echt, er is voor iedereen wel wat bij.”

Ter introductie heeft Kruider Oulet nu vier soorten van deze fantastische pvc-vloer in de aanbieding: cracked ash grey, cracked ash natural brown, elegant natural brown en vivid grey voor € 45,95 per m2. „De samples zijn te bewonderen in onze etalage, evenals de vier kleuren van laminaat van hetzelfde merk Berry Alloc voor slechts € 14,95 per m2. Dus, loop langs onze etalage voor even onvervalst windowshoppen!”