Haal Geertiens kreeft naar uw keuken!

De ingrediënten voor de workshop zijn af te halen bij Restaurant Geertien. Familie Gorte

Genieten van een sfeervolle Seafood avond bij Geertien zit er voorlopig helaas nog niet in. Gelukkig is het mogelijk om deze ervaring nu gewoon in huis te halen. „Het is echt een fantastische belevenis voor iedereen die van sea food en kreeft houdt,” aldus chef-kok Jacco Gorte van Geertien.

Op zaterdag 27 februari organiseert Geertien, in samenwerking met Winetable uit Steenwijk, een online kookworkshop met bijpassende wijnen. Duik met hen de keuken in en creëer uw eigen restaurantervaring thuis. Jacco Gorte stelde een smaakvol 4 gangen diner samen, met als thema kreeft. „Houdt een van uw huisgenoten niet van kreeft? Bij ieder gerecht is een alternatief met vlees! In de ingrediënten box zit een ruime hoeveelheid groenten en ook aan de jongste huisgenoten is gedacht, de gerechtjes kunnen eenvoudig voor hen aangepast worden.”

Hoe werkt het? U haalt op de dag van de workshop, tussen 13.00 en 15.00 uur, uw tas met ingrediënten en wijnpakket op bij Restaurant Geertien. Vanaf 16.30 uur volgt u live vanuit de keuken van Geertien de kookworkshop, via de weblink die u ontvangt. Tijdens de mise en place, het voorbereiden van uw diner, neemt Chef Jacco u stap voor stap mee in de bereiding van de gerechten. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen stellen, zodat u alle kneepjes van het vak kunt leren. Sjoerd IJzerman zal als sommelier verhalen vertellen over de mooie wijnen die erbij uitgekozen zijn en waarom dit zo lekker combineert met het gerecht. De kosten zijn 50 euro p.p. voor het 4-gangen diner en 25 euro p.p. voor de wijn. De workshop is te boeken vanaf 2 personen. „Wij, van Geertien en Winetable, garanderen een geweldige middag en avond met optimale smaakgarantie!”

Boeken kan via telefoon 0527-291245 of per email aan info@geertien.nl. Voor vragen of aanvullende informatie? Bel of app ons op 06-24222255