Haal je rijbewijs veilig en voordelig bij Ype van Dijk

Steenwijk De Steenwijker Ype van Dijk is kort geleden gestart als zelfstandig rijinstructeur. Van Dijk heeft jarenlang vele kilometers gemaakt als internationaal chauffeur en ook heeft hij als planner gewerkt. „Ik ben ermee gestopt, omdat ik graag al mijn opgedane kennis en ervaring wil overbrengen op beginnende chauffeurs,” is zijn motivatie.

Ype wil dan ook zelf rijlessen gaan geven in Steenwijk en wijde regio. Hij heeft zich hiervoor aangesloten bij de landelijke rijschoolorganisatie NXXT. „Dit is een prima organisatie om mee samen te werken,” vertelt Ype. „Ik ben bij het opstarten heel goed geholpen door mijn NXXT-collega Juan Brooks die ook in Steenwijk actief is. Deze samenwerking is heel plezierig. NXXT is sinds 2009 actief op de Nederlandse markt en inmiddels uitgegroeid tot de grootste rijschool van Nederland, met meer dan 110 vestigingen. In 2018 werd NXXT zelfs uitgeroepen tot Beste Rijschool van Nederland.

Kwaliteit en goede dienstverlening zijn de speerpunten van NXXT en daar sluit ik me graag bij aan. Er wordt altijd gewerkt met het nieuwste lesmateriaal. Dus, wie goed wil leren autorijden is bij mij aan het juiste adres: er zijn geen wachttijden, je kunt altijd eerst gratis een proefles komen nemen, je hebt rijles in een prettig rijdende, moderne auto van een ervaren rijinstructeur en de rijlespakketten van NXXT zijn bijzonder scherp geprijsd. Voor € 1349 krijg je 30 rijlessen en is het CBR-praktijkexamen inbegrepen. Dit is ook het meest gekozen pakket van NXXT. En met het spoedpakket is het mogelijk om binnen een maand je rijbewijs te halen. Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. En begin je nu gelijk met je rijlessen, dan heb je als bijkomend voordeel dat het in deze tijd van vakanties nog lekker rustig op de weg is.” 

Voor wie een nieuwe, blijvende leerling aanbrengt ligt een leuk presentje klaar. Meer weten of aanmelden? Autorijschool Ype van Dijk is gevestigd aan De Beugel 29 in Steenwijk en is bereikbaar via het e-mailadres ypevandijk@nxxt.nl of telefonisch via 0521 235 172. Alle lespakketten zijn ook te vinden via www.nxxt.nl

Nieuws

menu