Halfords Steenwijk Superstore is vergroot in alle opzichten

Sander Schreuder heeft echt een enorm aanbod kinderfietsen. Foto: Sieb van der Laan

Halfords Steenwijk aan de Woldmeentherand is helemaal vernieuwd! „Onze winkel is bijna twee keer zo groot geworden, een echte Superstore,” vertelt eigenaar Sander Schreuder enthousiast. „We hebben er zo’n 350 vierkante meter extra bij gekregen en daardoor hebben we ook ons winkelaanbod behoorlijk kunnen vergroten.”

„Voor onze bezoekers is er nu veel meer te zien in de winkel en alles kan direct worden meegenomen, omdat er zoveel op voorraad is. Dat geldt ook voor de fietsen. We hebben nu veel meer fietsen in de winkel rijklaar staan. Dat wordt door onze klanten als prettig ervaren, want online een fiets kopen is vaak niet erg handig. In de winkel kun je de fietsen proberen en als het bevalt zo meenemen naar huis (of door ons thuis laten brengen). Vooral de keuze in e-bikes en kinderfietsen is enorm. We hebben op dit moment meer dan 200 verschillende kinderfietsen in de winkel klaar staan om uit te kiezen en mee te nemen.”

„Daarnaast kunnen we onze klanten veel meer bieden op het gebied van accessoires voor fiets en auto. Eigenlijk hebben we alles in huis voor de fiets en voor op en in de auto, zoals dakkoffers, fietsdragers, verlichting, onderdelen, maar ook was- en poetsmiddelen. We zijn als Superstore nu het grootste servicepunt van Thule, wat betreft de dakkoffers en fietsendragers.”

Niet alleen de winkel, maar ook de werkplaats is meegenomen in de verbouwing en die is een stuk groter geworden. „In onze nieuwe, hypermoderne werkplaats kunnen we alle typen fietsen repareren. Daarnaast hebben we een eigen haal- en brengservice. De nieuwe fiets wordt thuis afgeleverd en als er wat mee is, halen we de fiets even weer op. En dat geldt niet alleen voor nieuwe fietsen die bij ons gekocht zijn. Alle fietsen zijn welkom. Als er iets met uw fiets aan de hand is, dan repareren we dat graag. We halen en brengen de fiets desgewenst ook van en naar huis.”

Halfords Steenwijk aan de Woldmeentherand 2 is, vanwege de coronamaatregelen, deze en komende week geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

menu