Aangeboden door: lekdetectiemoorman.nl

Het laten uitvoeren van een complete lekdetectie

Foto: shutterstock

Je hebt een lekkage zit maar je weet niet zeker waar dit lek precies zit.

Dan is het laten uitvoeren van een lekdetectie zeker aan te raden. Deze mensen weten met behulp van gespecialiseerde apparatuur de lekkage goed te vinden. Hierdoor kan jij de lekkage beter aanpakken en verhelpen. Echter is het natuurlijk aan te raden om jouw daken te laten repareren door de experts en dit dus niet zelf te klussen. Wanneer je het zelf probeert op te lossen verplaats je of stel je het probleem alleen maar uit.

Jouw daklekkage professioneel laten repareren

Wanneer je last hebt van een daklekkage is het raadzaam dit zo snel mogelijk te verhelpen. Lekkages lopen namelijk snel uit de hand naar zeer grote problemen. Een lekkage kan de integriteit van jouw woning tot in de kern aantasten en verzwakken. Wanneer hout namelijk nat wordt verliest het zijn kracht en kan een constructie dus ook inzakken. Daarnaast is nat isolatiemateriaal ook vrijwel verwaarloosbaar qua effectiviteit. Kortom, een lekkage is een groot probleem. Ook al is de lekkage zelf maar klein. Omdat water door de kleinste kieren naar binnen kan komen is het verstandig om altijd te kiezen voor iemand die expert is op het vakgebied. Door zelf een lekkage te repareren kan je namelijk ervoor zorgen dat je enkel het probleem verplaatst en niet verhelpt. Met de service van een specialist zal dit niet het geval zijn, tevens zal je in veel gevallen ook wel een garantie krijgen.

Een totaal service voor de dakreparatie

Soms is het prettig om bij een enkele partij een volledige service af te nemen. Denk maar aan het detecteren van een lekkage door het uitvoeren van een lekdetectie, maar dan vervolgens ook de lekkage repareren. Want als je weet wat het probleem is en er vervolgens niks mee doet had je het ook niet hoeven weten uiteraard. Het is dan dus ook prettig wanneer je bij één bedrijf jouw hele klus kan uitbesteden. Zo kan je zelf met een gerust hart slapen omdat je weet dat de klus in veilige handen is. Daarnaast ontstaat er onmogelijk een miscommunicatie tussen partij A en B omdat het gaat om één en dezelfde partij. Tevens is een totaal service veelal een stuk goedkoper dan het werk te laten uitvoeren door losse partijen.

Meer dan alleen daklekkages

Naast de veel voorkomende daklekkages is het ook mogelijk om lekkages te detecteren die niet met het dak te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een leidingbreuk ergens die een lekkage veroorzaakt. Of een verkeerde aansluiting in de badkamer die water onder de vloer laat lopen. Voor alle soorten en mogelijke lekkages kan je een lekdetectiebedrijf inschakelen. Hiermee voorkom je een hoop gedoe en kosten, twijfel daarom nooit te lang en ga over naar de nuttige handelingen.

Nieuws

menu