Huis kopen? Strijker geeft onafhankelijk hypotheekadvies

Het kantoor aan de Korte Woldpromenade is momenteel op afspraak te bezoeken. Foto: Sieb van der Laan

Assurantiekantoor Strijker aan de Korte Woldpromenade 27 is met name bekend om de goede service en deskundigheid met betrekking tot verzekeringen. Het team bestaat uit Wiesje Strijker, Marina Mulder en Jan Heida. „Sinds een jaar hebben we ook hypotheken in ons pakket,” vertelt Marina Mulder.

Assurantiekantoor Strijker aan de Korte Woldpromenade 27 is met name bekend om de goede service en deskundigheid met betrekking tot verzekeringen. Het team bestaat uit Wiesje Strijker, Marina Mulder en Jan Heida. „Sinds een jaar hebben we ook hypotheken in ons pakket,” vertelt Marina Mulder. ‘”e kunt bij ons een afspraak maken voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Ons sterke punt is onze persoonlijke aandacht om samen te kijken naar de hypotheek die het beste bij je past. Ook als je uitbreiding van je bestaande hypotheek wilt voor bijvoorbeeld een verbouwing, of als je toe bent aan het afsluiten van een nieuwe rentevaste periode: onze hypotheekadviseur Jan Heida weet alles van hypotheken. Verder is het heel prettig dat je alles wat daarbij komt kijken ook gewoon bij ons kunt regelen. Alle bijbehorende verzekeringen (zoals opstal- en inboedelverzekering) en adviezen, bijvoorbeeld over wat er belastingtechnisch mogelijk is. Wij kunnen alles van A tot en met Z voor je regelen. Ook na het afsluiten blijven wij begeleiden waar nodig. Ons kantoor is (normaliter) altijd geopend, laagdrempelig en de lijnen zijn kort. Jij kent ons en wij kennen jou. Wil je iets weten? Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies.”

Meer weten of een hypotheekafspraak maken? Bel dan met 0521- 521 298. Een mailtje sturen kan ook naar het e-mailadres info@assurantiekantoorstrijker.nl. Tijdens de huidige corona -lockdown is het kantoor beperkt geopend en wordt alleen op afspraak gewerkt. Neem ook een kijkje op www.assurantiekantoorstrijker.nl