ITicon B.V. uit Steenwijk wint prestigieuze FD Gazellen Award 2022

CEO/ directeur Patrick Boxem en Astrid van den Aker, Senior Business Consultant zijn zeer content met de FD Gazellen Award 2022 Eigen foto

Het Steenwijker bedrijf ITicon B.V heeft de FD Gazellen Award 2022 gewonnen. Het is de eerste keer dat de IT-dienstverlener de award in ontvangst mag nemen.

Als Gazelle voegt ITicon B.V zich bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Patrick Boxem, directeur van ITicon B.V. is ontzettend trots op deze award „Na eerder al uitgeroepen te zijn tot werkgever van het jaar 2020 is dit een hele mooie extra onderscheiding. Iedereen binnen ITicon werkt ontzettend hard aan het bedrijf en we willen allemaal dezelfde kant op. Het is heel erg mooi om dat werk, en de groei die daarmee gekomen is, gewaardeerd te zien worden.”

Groei

De IT-dienstverlener komt van origine uit Steenwijk maar, heeft voor het 25-jarige jubileum een tweede flexibele vestging geopend in Utrecht. „Groei zit niet alleen in het vergroten van de omvang van je bedrijf, maar bijvoorbeeld ook in het aanbieden van steeds meer verschillende expertises. Dit doen we door medewerkers ook als persoon te laten groeien door groeikansen aan te bieden op bijvoorbeeld hun kennisvlak. Eén van onze motto’s is dan ook ‘groei door kennisdeling’ ”, aldus Patrick.

Om in aanmerking te komen voor de award, moet een bedrijf onder andere over een periode van drie jaar een omzetgroei van minimaal 20 procent hebben, daarnaast moet de omzetgroei over deze driejarige periode ononderbroken zijn en dient het bedrijf winstgevend en financieel gezond te zijn. ITicon B.V. voldeed al enige tijd aan deze voorwaarden en ontving dit jaar voor het eerst deze prijs. Bij de feestelijke uitreiking op 22 november worden de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt. ITicon B.V. maakt in de regio Oost nog kans op deze extra eretitels. De FD Gazellen worden jaarlijks georganiseerd en uitgereikt door het Financieele Dagblad.

Nieuws

menu