Janet Cuber Coaching helpt mensen bij het maken van eigen keuzes

Aan haar keukentafel spreekt Janet Cuber met regelmaat met haar cliënten. Foto: René Wiegmink

Na een vliegende start als winnaar van de Business Voice Steenwijkerland, is na 3 jaar Janet Cuber fulltime aan het werk in haar eigen coachingspraktijk.

Janet Cuber is ambulant begeleider, personal coach, relatiecoach en transgendercoach. Haar bedrijf Janet Cuber Coaching bestaat alweer drie jaar.

Mede omdat Janet in april 2018 op het podium van de Business Voice Steenwijkerland terechtkwam, kon ze een vliegende start maken met haar praktijk. Ze won een coachingtraject van een jaar van Margriet Nijstad, destijds directeur van de IGSD. „Van haar heb ik geleerd om nog meer out of the box te gaan denken, nog meer mijn hart te volgen en mijn netwerk te benutten,” vertelt Janet. Voor haar was het helder; ze wilde als ambulant begeleider en coach mensen in hun kracht zetten door de juiste begeleiding en coaching in te zetten.

Janet is een ervaringsdeskundige op vele vlakken. Op het gebied van transgenderzorg merkte zij dat er nauwelijks hulp was in 2018. Janet heeft toen besloten om zelf die hulp aan transgenders en hun familie aan te gaan bieden. Met succes!

In 2018 is Janet direct van start gegaan met ambulante hulpverlening en personal coaching. Als ambulante begeleider helpt ze mensen vanaf 18 jaar met hun dagelijks leven, zoals financiën, huishouden, relaties, opvoeding, werk en opleiding. Mensen met levensvragen of problemen in de privé-situatie of op het werk, begeleidt zij als personal coach. Ze herinnert zich nog goed dat de eerste cliënt zich in juni 2018 bij haar meldde. Inmiddels is ze bijna fulltime in haar praktijk aan het werk. Haar kantoor is gevestigd aan de Beukenhof 8 in Steenwijk in de ‘Eeserveste’.

De afgelopen drie jaar heeft Janet veel mooie ervaringen opgedaan. „Het meest bijzondere vind ik als mensen hun doelen en ik ze weer los kan laten.” Ze vertelt dat ze soms vóór van achter iemand gaat staan, maar naast iemand loopt. „Ik geef mensen keuzemogelijkheden, maar reik nooit kant-en-klare oplossingen aan. Als regisseur van hun eigen, leer ik mensen hun eigen leven te maken.” Meer informatie is te vinden op haar website: www.jcoaching.nl .

Nieuws

menu