Juwelier Henk Vonk houdt opheffingsuitverkoop

Henk en Tonny Vonk zijn begonnen met de opheffingsuitverkoop. Foto: Sieb van der Laan

Bij Juwelier Henk Vonk aan de Hoofdstraat 19 is de opheffingsuitverkoop begonnen. Het juweliersechtpaar Henk en Tonny Vonk wil binnenkort met pensioen.

Juwelier Henk Vonk is een begrip in Oldemarkt en wijde omtrek. Voor een goed horloge, een mooi sieraad of de reparatie van uw sieraden, horloge of klok bent u bij Juwelier Henk Vonk aan het juiste adres: dat is al 43 jaar het credo van het juweliersechtpaar Henk en Tonny Vonk. „We genieten al 43 jaar van ons werk en onze winkel,” vertelt Tonny Vonk. „En we kunnen misschien nog wel 20 jaar doorgaan, maar aan alles komt een eind. We gaan van meer vrije tijd genieten nu het nog kan. We zijn blij dat we gezond ons pensioen mogen beleven, daar zijn we dankbaar voor.”

Dat betekent dat de winkeldeuren over enige tijd sluiten. Wanneer precies dat wordt nu bekeken en is ook afhankelijk van het succes van de uitverkoop. „We lopen er al een paar jaar tegenaan te hikken, want we vinden het nog steeds zo leuk om te doen, maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Er zijn ook nog andere leuke dingen te doen. We gaan vanaf deze week beginnen met de finale opheffingsuitverkoop en dan zien we wel.”

Henk en Tonny zijn al een tijdje aan het afbouwen. „Sinds vorig jaar zijn we niet meer dagelijks, maar van woensdag tot en met zaterdag geopend en dat blijft voorlopig ook zo totdat we gaan sluiten.” Tonny vindt het wel jammer dat daarmee weer een winkel in Oldemarkt verdwijnt. „Dat hoor ik ook van veel mensen, maar ik kan het niet veranderen. We hebben echt wel gezocht naar opvolging, maar die hebben we niet kunnen vinden. Onze zoon is ook juwelier, maar gaat deze winkel niet voortzetten. Wij hebben het echt al die jaren met heel veel plezier samen gedaan.”

Voorlopig is Juwelier Henk Vonk aan de Hoofdstraat 19 echter nog gewoon geopend en zijn er nu mooie aanbiedingen.

Nieuws

menu