Aangeboden door: hollandkunststof.nl

Keralit gevelbekleding

Foto: hollandkunststof

Keralit gevelbekleding wordt steeds populairder, en dat is niet voor niets. Keralit is namelijk duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van volledig gerecyclede kunststoffen.

Duurzame oplossing

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Zo kan je zelf in en om het huis verduurzamen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp maar ook kunststof gevelbekleding aan te schaffen. Een ander groot voordeel van kunststof gevelbekleding is dat het onderhoudsarm is. Je hebt er na het plaatsen geen omkijken meer naar.

Waar kan je het allemaal toepassen?

Je zult misschien denken dat Keralit kunststof gevelbekleding alleen toepasbaar is aan de voor- en achterkant van het huis, maar niets is minder waar. De gevelbekleding wordt ook gebruikt voor de zijkanten van een dakkapel. Dit scheelt weer bij het onderhoud van de dakkapel, want die zit vaak op een moeilijk te bereiken plek.

Ook wordt kunststof gevelbekleding gebruikt voor het bekleden voor tuinhuisjes. Dit zorgt ervoor dat het huisje jarenlang goed blijft, de kunststof gevelbekleding van Keralit is namelijk kleurvast en zal niet rotten van vocht.

Kunststof gevelbekleding bestel je online

Zeker in deze tijd is het fijn om dingen online te kunnen kopen. Er zijn veel verschillende webshops waar je kunststof gevelbekleding kunt kopen. Hierdoor kan de keuze moeilijk zijn. Let daarom op of de webshop een officiële dealer is. Zo is Hollandkunststof.nl een officiële dealer van Keralit en verkoopt alleen 100% origineel Keralit. Daarnaast hanteert Holland Kunststof ook nog eens de beste prijs en gratis verzending vanaf € 600.Er zijn webshop die goedkoop lijken maar het kan zijn dat zij geen 100% origineel product verkopen. Let daarom bij alle online aankopen goed op.

Welk model kies ik?

Keralit heeft drie verschillende modellen gevelbekleding beschikbaar. Ieder model heeft zijn eigen charme, dat maakt kiezen nog leuker maar ook lastiger. De modellen hebben de namen: sponningdeel 143, sponningdeel 190 en potdeksel 177. Het verschilt per project en per huis voor welk model er gekozen wordt. Zo kan er voor een dakkapel of voor een tuinhuis een totaal verschillend model gekozen worden. Sponningdeel 190 heeft dankzij zijn brede panelen een moderne en chique uitstraling. Mede dankzij de smalle sponning zijn deze panelen zeer geschikt voor moderne toepassingen.

Nieuws

menu