Aangeboden door: Taman Indonesia

Kinderactiviteiten in Dierenpark Taman Indonesia

Natalie vd Walle Foto: EM Broer

Met Oktober Kindermaand staan van 16 t/m 27 oktober in dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote de kinderen centraal. Er zijn weer allerlei exotische activiteiten, zoals het bijzondere Wayang Schaduwtheater over de avonturen van het dwerghertje Kantjil en mooi verkleden en meedoen met Indonesiche dansen. Ook krijgt elk kind zijn eigen paspoort mee om op ontdekking te gaan door Indonesie. Een tropisch uitje in de herfst!

Wayang Schaduwtheater over Kantjil – 17 & 20 & 23 oktober

In de herfstvakantie kunnen kinderen genieten van de wayangvoorstelling ‘Kantjil en de Tijger’. Deze schaduwtheatervoorstelling gaat over de avonturen van Kantjil, het slimme dwerghertje. Kantjil is een Indonesisch sprookje, waarbij fabelachtige dieren een grote rol spelen. Na afloop is er nog gelegenheid tot het stellen van vragen aan de poppenspeelster, Liesbeth Duyf. Zij kan vertellen over het schaduwtheater en hoe je dat ook thuis kunt proberen.

Leer Indonesisch dansen! 21 & 24 oktober

Samen met een Indonesische danseres kunnen kinderen zich mooi verkleden op traditionele stijl van een specifiek eiland. Ze leren een dans die daar perfect bijhoort. En maken een mooi Sumatraanse hoedje om het totaalplaatje compleet te maken!

Over dierenpark Taman Indonesia

Een bezoek aan Taman Indonesia is een geliefd uitje voor zowel de kinderen als de ouders en opa’s en oma’s. Niet voor niets zijn ze dit jaar weer genomineerd voor de verkiezing van Het Leukste Uitje van Overijssel van de ANWB. Taman Indonesia is een tropisch thema-dierenpark in de Kop van Overijssel. Hier vindt je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen. Daarnaast kun je er genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen in de toko. Voor kinderen is er o.a. een wildernisspeeltuin, verkleedhoek met Indonesische klederdrachten, en een leuke vogelspeurtocht om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

E-tickets

Om zeker te zijn van een plekje wordt aangeraden e-tickets te reserveren op de website van Taman Indonesië. Zij volgen de RVIM-richtlijnen omtrent het Corona-virus.

Adres: Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote
Website: www.taman-indonesia.nl
Email: info@taman-indonesia.nl

Nieuws

Meest gelezen