Klasse Inzicht heeft nieuw kantoor in Jubbega

Ineke (rechts) en Klaske, geflankeerd door Ronny (uiterst links) en Karin. Foto: Klasse Inzicht

Klasse Inzicht heeft een nieuw kantoor in Jubbega. Sinds vorige maand is dit adviesbureau, dat financieel advies aan ondernemers en particulieren verstrekt, gevestigd aan de Gentiaansingel 11. Haar werkgebied blijft hetzelfde: Overijssel, Friesland en Drenthe en ver daarbuiten.

Klaske de Vries (55) is samen met Ineke Eleveld (64) in januari 2019 met Klasse Inzicht gestart. Door het geven van persoonlijk advies willen de vrouwen het oude bankieren terugbrengen. Daarvoor is zoveel belangstelling, dat Klasse Inzicht in mei is uitgebreid met een derde adviseur: Ronny Bloemhoff (44) uit Jubbega. Ook hij heeft vele jaren ervaring binnen het bankwezen. Karin Tijssen ondersteunt het drietal op administratief vlak.

Klasse Inzicht kan particulieren en ondernemers helpen met al hun vragen over financiële vraagstukken. Je kunt daarbij denken aan hypotheken. „Veel gepensioneerde mensen denken dat ze op basis van hun inkomen niets meer kunnen doen met de overwaarde van hun woning. Wij kunnen ze uitleggen dat het mogelijk is om die overwaarde bijvoorbeeld te benutten om hun kind te helpen met het kopen van een huis,” legt Klaske uit.

Klasse Inzicht kan ook mensen helpen die hun relatie willen beëindigen en waarvan één partner wil blijven wonen in de woning. „Er zijn speciale maatregelen, waarmee je bijvoorbeeld kunt voorkomen dat de woning verkocht moet worden,” weet Ineke. „Ook loont het vaak, gezien de huidige lage rentestand, de hypotheek door te lichten en te wijzigen.”

Financiële planning is een ander onderwerp waarvoor je bij Klasse Inzicht terecht kunt. „Als je twijfelt over eerder stoppen met werken of stoppen met ondernemen, dan gaan we graag het gesprek aan. Wij maken een financieel overzicht en dat biedt rust, waarna je een goed besluit kunt nemen.”

Het team van Klasse Inzicht opereert onafhankelijk en komt graag bij mensen thuis. Het is ook mogelijk om een afspraak op kantoor in Jubbega te maken. Meer informatie: www.klasseinzicht.nl .

Nieuws

menu