Kluswijs Oldemarkt viert vijfjarig bestaan

Alfred Hof heeft nu ook gemotoriseerde tuinmachines in de bouwmarkt. Foto: KlusWijs Oldemarkt

Deze week, van 15 tot en met 20 maart, viert KlusWijs Oldemarkt het vijfjarig jubileum. „Helaas niet met een jubileumfeestje, maar we hebben wel vijf weggeefacties op social media,” aldus Alfred Hof van KlusWijs.

„Ik ben ervan overtuigd dat een bouwmarkt in Oldemarkt levensvatbaarheid kan hebben, maar het moet een bouwmarkt zijn die meer doet dan alleen het leveren van schroeven en bouten.” Dit zei Alfred Hof vijf jaar geleden bij de opening van zijn nieuwe bouwmarkt KlusWijs aan de Weerdijk 7. „En dat is ook zo uitgekomen,” zegt Alfred nu. Deze week, van 15 tot en met 20 maart, viert KlusWijs Oldemarkt het vijfjarig jubileum. „Helaas niet met een jubileumfeestje, maar we hebben wel vijf weggeefacties op social media.”

„We hebben vorig jaar dankzij de corona een druk jaar gehad , zeker als je kijkt naar andere sectoren,” vervolgt Hof. „Wij zijn gelukkig maar een kleine periode gesloten geweest, maar nu zijn we gewoon open maar dan alleen op afspraak. Het goede resultaat van vorig jaar proberen we dit jaar door te trekken. Het afgelopen jaar hebben we ook veel nieuwe klanten mogen begroeten vanuit de wijde regio. Daarnaast hebben we de bouwmarkt uitgebreid met een fraaie tegelcollectie voor in de keuken, badkamer en toilet en dit jaar leggen we de focus meer op tuin en park: gemotoriseerde machines als grasmaaiers, accugereedschap en maairobots. We hebben daarvoor ons ook ons team uitgebreid, niet alleen voor extra aandacht bij de verkoop, maar ook bij de service.”

KlusWijs Oldemarkt bestaat vijf jaar en de hele Kluswijsformule bestaat dit jaar 10 jaar, dus het is nog een jonge formule. „Onze bouwmarkt doet niets onder qua prijs en assortiment ten aanzien van de grootschalige bouwmarkten. Daarbij helpen wij bij het oplossen van klusprobleem en adviseren we graag bij het aanpakken van een grote klus. En we beschikken over een eigen klusdienst. Naast de traditionele doe-het-zelf producten is er ook een groot assortiment diervoeders en benodigdheden, een compleet maatwerkplein op het gebied van kasten, vloeren, deuren en een uitgebreid aanbod aan sanitair.” Daarnaast heeft KlusWijs diverse verfsoorten, lampen en leuke accessoires voor in huis of badkamer. Alfred raadt mensen ook aan om ook als je niets nodig hebt gewoon eens in de winkel rond te kijken. „Je weet dan wat we allemaal hebben, op het moment dat er wel iets nodig is.”

Vanaf deze week start de actie op de FaceBookpagina KlusWijs Oldemarkt, waarbij het publiek mag bepalen wie en vooral waarom het product gratis krijgt. „Wie we bijvoorbeeld blij kunnen maken met een mooie lamp en dan hopen we op reacties van mensen die er echt belang bij hebben.”