Kraamzorg Monique Boer viert jubileum

Kraamzorg De Boer zette haar trouwe medewerkers in het zonnetje.

Kraamzorg De Boer zette haar trouwe medewerkers in het zonnetje. Foto Martijn de Vos

Kraamzorg Monique Boer heeft afgelopen maand een fraai jubileum mogen vieren. Tien jaar geleden betrok Kraamzorg Monique Boer het pand aan de Baan 51 in Ens, waar voorheen een bloemenzaak gevestigd zat. Nu 10 jaar later, een mooi moment om dit met haar medewerkers te vieren.

Kraamzorg Monique Boer is sinds de oprichting ruim dertig jaar geleden inmiddels een begrip geworden in de geboortezorg in de Noordoostpolder en omliggende regio’s. Met ruim 50 kraamverzorgenden verzorgen zij de kraamtijd en zorgen voor een goede start van pasgeborenen en kersverse ouders.

„We zijn uiteraard hartstikke trots dat we al dertig jaar kraamzorg mogen leveren en zijn erg blij met ons mooie plekje in het midden van Ens. Voor buitenstaanders was het niet altijd bekend dat wij hier ons kantoor hebben, mede daarom hebben we in maart dit jaar ons kantoor van buiten ook voorzien van een nieuwe en frissere ‘look’. Daar hebben we ook al veel positieve reacties op mogen ontvangen”, aldus eigenaren Sarith Boer en Martijn de Vos.

Het tienjarig jubileum werd door Kraamzorg Monique Boer ook aangegrepen om de medewerkers, die al jaren flink onder druk staan door grote capaciteitstekorten in de kraamzorg, in het zonnetje te zetten.