'Kreezie Days' levert recordaantal bonnen op

Een dikke berg bonnen ging mee in de verloting om de slagroomtaarten. Foto: NDC Mediagroep

Nog niet eerder zijn er bij de ondernemers die meedoen aan de Kreezie Days zoveel kortingsbonnen ingeleverd!

De winkeliers in de Steenwijker binnenstad organiseren elk halfjaar een spectaculaire Kreezie Koopavond. Omdat al ruim een jaar alles anders is en om de mensen in de gelegenheid te stellen meer verspreid naar de winkels te komen, was de Kreezie Koopavond van afgelopen week veranderd in Kreezie Days. Een kleine week dolle dagen met aanbiedingen en opruiming: vanaf woensdag 26 mei tot en met koopzondag 30 mei.

En dat was een enorm succes! Een kleine week lang koopjes scoren leverde bij de deelnemende winkels een recordaantal ingeleverde bonnen op. Bij Oliehandel Kreuze werden maar liefst 400 bonnen ingeleverd, bij Slagerij Bouma 150 bonnen, bijna 100 bonnen bij SISL Lingerie en eveneens de schnitzelactie bij Keurslager Harry Mulder was zeer populair en ook bij de Hema was het tellen van de bonnen niet te doen. Ook de overige deelnemende winkels waren zeer tevreden: bij Kruider, Michel’s American Diner, Modehuis KETEL, Store 6 Fashion & Interieur, Zijlstra Schoenen, Elja Mode, Nautic Blue, Forty49Nine, Be You Fashion & Living, Roel Fashion & Jeans, Wendy’s Kids Fashion, Juwelier Maas, Ten Oever Mode voor Mannen, Primera Steenwijks Boekhuys, Reformhuis, Bennen Modeschoenen, Van Kerkvoorde & Hollander, Slijterij en Genieten Bij Bert, Expert Beute, Bakkerij Muis, Visscher Sport, Oosterhof Electroworld, Praxis, Welkoop, Halfords, Clean in, Low Price meubel, Mulder Kaas, Salsa Mode en Hengst Workwear waren eveneens veel bonnen ingeleverd.

„De opbrengst is meer dan ooit,” vertellen salesadviseurs Wim Wobben en Jan de Jonge van de Opregte Steenwijker Courant, die alle bonnen inzamelden voor de verloting van de 25 overheerlijke slagroomtaarten. De trekking is inmiddels door de notaris verricht en de gelukkige winnaars staan vermeld in de Steenwijker Courant huis-aan-huis van dinsdag 8 juni.

Nieuws

menu