Aangeboden door: Alpina.nl

Laat je bedrijfsauto goed verzekeren in Steenwijk

Foto: Pexels

Wanneer je een bedrijfsauto rond hebt rijden is het belangrijk dat de bedrijfsauto ook goed verzekerd is. Nu zijn er natuurlijk verschillende verzekeringen die je af zou kunnen sluiten, maar welke verzekering zou dan het best bij jou en jouw bedrijf passen? En wat zou je dan allemaal van de verzekering mogen verwachten als je je bedrijfsauto laat verzekeren?

Je bedrijfsauto verzekeren

Een bedrijfsauto verzekeren is niet zomaar gedaan. Je kunt namelijk voor verschillende bedrijfsauto’s ook verschillende soorten verzekeringen afsluiten. Of wanneer je meerdere bedrijfsauto’s hebt rondrijden zou je een wagenpark verzekering af kunnen sluiten.

Welke verzekeringen zijn dat dan precies die je allemaal af zou kunnen sluiten voor je bedrijfsauto of wagenpark?

De wagenparkverzekering

Met het afsluiten van een wagenparkverzekering ben je er zeker van dat al de auto’s die zakelijk aan je bedrijf verbonden zijn meeverzekerd zijn. Het maakt dan niet uit of het een personenauto, een vrachtwagen of een bestelbus zal zijn.

Zelfs aanhangwagens, trailers en opleggers vallen onder de dekking van de wagenparkverzekering. Als je meer wil weten over een wagenpark verzekering, dan kun je altijd terecht op Alpina.nl .

Een bedrijfsauto verzekeren

Wanneer je je als ondernemer wilt richten op het ondernemen, is het fijn als je geen administratieve rompslomp hoeft bij te houden. Het hebben van een goede verzekering voor je bedrijfsauto zou daar heel erg bij kunnen helpen.

Het verzekeren van een vrachtwagen

Als vrachtwagenchauffeur ben je de hele dag in de weer en rij je de hele dag over de weg. Het is verplicht om een verzekering te hebben voor je vrachtwagen zodra je de weg er mee op gaat. Met een verzekering ben je er van verzekerd dat alles bij een eventuele calamiteit goed geregeld is.

Zonder de vrachtwagen zal het zeer waarschijnlijk niet mogelijk zijn om alle handelingen binnen je bedrijf uit te voeren. Alleen al daarom is het belangrijk dat je een goede verzekering afsluit voor je vrachtwagen of wagenpark.

Je bedrijfsbus verzekeren

Een bedrijfsbus kan voor sommige ondernemers net als een rijdend kantoor zijn. Met name in de bouwsector zitten veel zzp’ers die veel op de weg zitten om hun werk ten uitvoer te kunnen brengen. Ze zijn afhankelijk van hun bedrijfsbus.

Wanneer er problemen zijn of er heeft een ongeluk plaatsgevonden dan is het heel fijn als de ondernemer daar geen zorgen van heeft omdat hij een goede verzekering heeft afgesloten voor zijn bedrijfsbus.

De zakelijke autoverzekering voor de ZZP’er

Bij het voeren van een goede bedrijfsvoering is het van groot belang dat je een goede verzekering af hebt gesloten voor je bedrijfsauto. Hierbij maakt het niet uit om wat voor soort bedrijfsauto het precies gaat.

Een verzekering voor de auto moet ervoor zorgen dat alle eventuele schade of calamiteiten goed verzekerd zijn. Maar je moet er wel opletten dat je niet te veel gaat betalen voor de verzekering die je af wil gaan sluiten. En de dekking die de polis heeft moet voldoende zijn om jou als zzp’er te ontzorgen, mocht er iets gebeuren.

Nieuws

menu