Leer het zelf tijdens de online Tapas workshop

Chefkok Willem begroet iedereen graag online volgende week zondag. Foto: 't Veerhuys

Een leuk uitje voor thuis: het kleinste restaurant van Steenwijk, ‘t Veerhuys, organiseert op zondag 21 maart om 16.00 uur de Live Online Tapas workshop.

Chef-kok Willem is al maanden zijn gerechten aan het inpakken in een stille restaurantkeuken en hij staat te popelen weer eens gasten te zien en te spreken. En zeg nou zelf, wordt het niet weer eens tijd voor een uitje? Haal de quality time van een uitje met uw partner, vriend, vader of moeder gewoon in huis met deze live online Tapas workshop.

In samenwerking met Wine Table Wijnen zorgt restaurant ‘t Veerhuys voor alle ingrediënten en online stapsgewijze uitleg om zelf een heerlijk tapas diner op tafel te zetten. Natuurlijk inclusief bijpassende wijnen, praktische kooktips en -tricks. Je volgt de workshop onder leiding van chef-kok Willem, in je eigen huis, op een tablet, laptop of mobiele telefoon. Na aanmelding begint het genieten van je uitje voor thuis. Het personeel van ’t Veerhuys bezorgt het pakket met alle benodigdheden bij jou aan de deur. Boodschappen doen is dus niet nodig. Je kunt je gaan verheugen op een gezellige, interactieve kookmiddag via Zoom. En op zondag 21 maart om 19.00 uur zit je aan je zelf gedekte tafel te genieten van jouw zelfgemaakte culinaire Tapasgerechtjes en de lekkerste wijnen. Ontmoet elkaar online en geniet van een uitje voor thuis met ‘t Veerhuys.

Een pakket voor twee personen kost € 49,50 en is inclusief twee flessen bijpassende wijn. Voor elke extra persoon die deelneemt betaalt u € 15,-. Aanmelden kan tot donderdag 18 maart 12.00 uur. Meer informatie of aanmelden: bel of app 0619929050 of kijk op www.hetveerhuyssteenwijk.nl