Mindfulness Photowalk in de Maartjestuin

Violen.

Violen. Foto: Coby Bergsma

In De Maartjestuin is zaterdag 17 juli van 10.00 tot 16.00 uur een Mindfulness Photo Walk.

De deelnemers worden ontvangen bij de theeschenkerij “De Maartjestuin” aan de Gierwal 3 in Eesveen. De Maartjestuin ligt verscholen achter een boswal, te midden van weilanden en tegenover de bossen van landgoed “Heerlijkheid de Eese”. De tuin bestaat uit diverse sfeervolle tuinkamers.

De Mindfulness Photo Walk is een wandeling, gecombineerd met eenvoudige fotografie opdrachten, waardoor je een mindfulness gevoel ervaart. Mindfulness is het volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je beleeft de rijkdom van het moment. De deelnemers ervaren dit gevoel waardoor zij geheel in balans en anders naar hun omgeving gaan kijken. Marjon (Maartje) van Berkel vertelt leuke en interessante wetenswaardigheden over de planten in haar tuin. Daarnaast zorgt zij voor een verrassende Belevingslunch.

Na tips over bloemenfotografie gaan de deelnemers aan de slag met het vastleggen van de prachtige tuin en ook maken zij een opdrachtwandeling over het Landgoed van Heerlijkheid de Eese, onder leiding van fotografe Coby Bergsma.

Reserveren en meer informatie via: info@bergsma-lifestyle.nl

Meer info: https://www.demaartjestuin.nl