Modehuis KETEL brengt mode die jij zoekt

Carolien Hoogeveen heeft volop keuze in de winkel.

Carolien Hoogeveen heeft volop keuze in de winkel.

Steenwijk - De nieuwe damescollectie najaar/winter 2020 is weer binnen bij modehuis KETEL op de hoek markt/oosterstraat in Steenwijk. Het najaar staat voor de deur en deze brengt weer leuke en nieuwe mode mee.

Je favoriete mode items en trends voor de komende herfst/winter zijn te vinden bij modehuis KETEL. Hier kun je dan ook je gaderobe moeiteloos aanvullen met een nieuwe winterjas, broek, shirt, jurk of tuniek om je er weer helemaal volgens de laatste trends te kleden.

Met het nieuwe merk Myrna by Ned (Myrna Goosens van tv). Deze straalt jeugdigheid, energie en liefde-voor-het-leven uit. Het is een smaakvolle collectie, bestaande uit zowel casual als representatieve kleding, bedoeld voor de jonge vrouw. Alles van Myrna by Ned is uitgevoerd in kwalitatief hoogstaande comfortabele modestoffen in zowel prints als uni-kleuren. Ook het nieuwe merk Dolcezza met z’n artistieke modeprints in vele kleuren is een lust voor het oog. Natuurlijk vindt je ook de nieuwste collectie van onze vaste merken als Dreamstar, s’questo, SuSa, Etage, No Secret, Batida, Mona Lisa, Verpass, Toni, Lebek, Rabe en natuurlijk het huismerk KETEL.

Het komende modebeeld dit najaar is warm van kleur. De prachtige herfstkleuren als terracotta, rood, oker, bruin, groen tinten, blauw, en uiteraard grijs en zwart maakt het zeer kleurrijk, vol met klassieke, romantische, vrouwelijke en stoere elementen.

Op de modeparade tijdens het Fashion Weekend op zaterdag 26 en zondag 27 zullen de mannequins van modehuis Ketel mooie combinaties showen en natuurlijk ben je ook van harte welkom in de winkel om vrijblijvend te kijken en passen of neem alvast een kijkje op de website modehuisketel.nl Modehuis KETEL past iedereen!!