Nieuw concept voor Steenwijk: Inge’s Beauty Bar

Inge Bruinenberg in de kapsalon. Sieb van der Laan

Steenwijk - Heerlijk even relaxen kan nu bij Inge’s Beauty Bar aan de Koematen 1 D-b: kapsalon annex schoonheidssalon en zonnebankcentrum. „De salon gaat is nu zo’n 5 weken open en ik mag niet klagen,” vertelt eigenares Inge Bruinenberg.

Inge heeft al jaren een andere bar: het kleine café Het Kantoor aan de Doelenstraat. „Nadat het café door de hele lockdown dicht moest, kon ik 2 dingen doen: thuis gaan zitten of iets leuks gaan doen. Het pand (gelegen tegenover de Praxis) kwam op mijn pad en aangezien ik van huis uit allround kapster ben, was de beslissing snel genomen. Het pand was een voormalig zonnecentrum en ik vond het een leuke combinatie, en het geeft veel mogelijkheden. En er is zoveel parkeergelegenheid voor de deur, ook superhandig.” 

Nieuw: cryolipolyse

Inge heeft het pand verbouwd tot een modern ingerichte salon met diverse zitjes. „Je kunt hier even heerlijk tot rust komen, lekker een kop koffie drinken en je haar laten doen of een zonnebankje nemen. Echt even een verwenmomentje.” Daarnaast biedt de veelzijdige Inge iets totaal nieuws aan: cryolipolyse. „Ik heb me nu ook gespecialiseerd in deze techniek. Cryolipolyse is eigenlijk het bevriezen van de vetlaag onder de huid, waardoor je lichaam zelf het overtollige vet verbrandt. Als je afvalt, blijft er vaak nog een vervelend restje vet zitten en met cryolipolyse kun je dit ook weg krijgen. Je valt er dus niet van af, maar je figuur gaat er beter uitzien. Het is eigenlijk een liposuctie zonder operatie. Het is al heel populair in Amerika en ook hier in Nederland met succes geïntroduceerd. Verder heb ik hier een medium bruiner en een turbobruiner. De turbo is alleen voor mensen die gewend zijn aan de zonnebank en de medium is breder inzetbaar. Een bruin kleurtje is fijn, maar ook mensen met een gevoelige huid, of die exceemklachten of acné hebben, of die gewoon de diepe warmte fijn vinden, hebben baat bij elke week een kwartiertje op de zonnebank. Eigenlijk is dit heel nieuw concept voor Steenwijk, en ik zou de schoonheidssalon in de toekomst nog verder kunnen uitbreiden met harsen, waxen of een nagelstyliste. Ja, ik heb er zin in!”

In de kapsalon zijn alle behandelingen mogelijk: knippen, kleuren, permanent, watergolf voor dames, heren en kinderen. Inge’s Beauty Bar heeft ruime openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet, je kunt zo binnenlopen, al is het wel handig om voor meer uitgebreide behandelingen een afspraak te maken. Dat kan via het telefoonnummer 06 25 29 32 31.

Nieuws

menu