Nieuwe gordijnen koop je nu voordelig

Janneke en Wout de Vries hebben enorme keuze in gordijnstoffen. Foto: Sieb van der Laan

Je interieur is eigenlijk pas helemaal af wanneer de gordijnen hangen. Gordijnen bieden sfeer en warmte én gordijnen dempen de geluiden in een kamer. Het is nu de tijd om nieuwe gordijnen aan te schaffen, want Colors@Home-De Vries aan de Lange Baan 24 heeft niet alleen een enorme keuze, maar de komende twee weken ook haar jaarlijkse kortingsactie met gordijnen.

„De komende twee weken geven we 20% korting op alle gordijnenstoffen,” vertelt Janneke de Vries. „En dat geldt voor alle soorten gordijnen: overgordijnen, vitrages en inbetweens.”

Colors@Home-De Vries heeft een eigentijdse collectie gordijnstoffen van bekende merken als ByZHUM, A House of Happiness, Vadain en Holland Haag, dus er is keuze genoeg zodat er altijd wel een stof of dessin is te vinden die bij jouw woonstijl past. „Vitrages zijn stijlvol en zorgen voor sfeer, overgordijnen brengen juist warmte in huis en ook kun je met gordijnen het soms felle zonlicht goed buiten houden,” vertelt Janneke. „Overgordijnen zijn er in verschillende stofdiktes en ook uit te voeren met een verduisterende stof. Hierdoor wordt de kamer helemaal donker, waardoor ze zich perfect lenen voor de slaapkamer. Het is nu trend om veel harde materialen als glas, hout, metaal of beton in je interieur te hebben. Mooi strak, maar het zorgt ook voor galm. Gordijnen verminderen galm en geven de woning ook nog eens extra warmte en gezelligheid. Verder zorgen gordijnen voor karakter en sfeer in je huis.”

„Inbetweens zitten, zoals de naam al aangeeft, daar tussenin. Mooi om te zien en licht doorlatend, maar toch warm aandoend. “Qua kleuren zien we dit seizoen veel warme natuurtinten als bruin, oker, houttinten, maar ook koel blauw bijvoorbeeld. Voor een juiste kleurbepaling helpen wij graag met een interieuradvies, dat kan ook aan huis. Verder kun je natuurlijk van alle gordijnstoffen ook decoratieve vouwgordijnen maken of juist vouwgordijnen om te gebruiken als zonwering met verduisterende gordijnstoffen. Wij komen altijd eerst gratis meten en desgewenst vakkundig ophangen.”