Nieuwe schoonheidspraktijk Naturel

Jory Valkhoff

Steenwijk Eind vorig jaar heeft Jory Valkhoff de deuren geopend van haar nieuwe Schoonheidspraktijk Naturel. Jory is in 2015 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en daarna vertrok zij naar Londen voor een training voor internationale schoonheidsbehandelingen bij de Steiner Academy.

„Daar heb ik meerdere certificaten gehaald,” vertelt Jory. „Vervolgens ben ik naar Amerika vertrokken en heb ik 2 jaar op cruiseschepen gewerkt als schoonheidsspecialiste en masseuse. Dit was een geweldige ervaring, waarbij ik niet alleen veel mensenkennis heb opgedaan, maar ook mij gespecialiseerd heb in waxen, hotstone- en bamboemassages, algen pakkingen en deep tissue massage op internationaal niveau.”

Met alle internationale ervaring op zak is Jory nu haar eigen praktijk begonnen aan de Gasthuislaan 22 in Steenwijk. Naturel biedt behandelingen aan, die niet elders te vinden zijn. Jory werkt namelijk alleen met eigen ontwikkelde natuurlijke en biologische producten. „Deze keuze heb ik bewust gemaakt,” vertelt Jory. „Niet alleen om mij te onderscheiden, maar ook vanuit eigen ervaring. Zo heb ik zelf ervaren dat ik na 9 jaar chronische migraine en heftige medicatie, prikkelbare darmen en een opgeblazen gevoel, scoliose en altijd rug- en nek klachten, en regelmatig ontstekingen in mijn gezicht, je ook kunt leven zonder al die klachten en zonder heftige medicatie. Onder meer door te detoxen, sporten, een ander dieet, natuurlijke en biologische supplementen te slikken en natuurlijke gezichts- of lichaamsproducten te gebruiken, maar ook door ontspannende en diepere massages te ontvangen. Sinds 2 jaar ben ik geheel klachtenvrij! Doordat ik precies weet wat er mijn producten zit, heb ik voor elk huidtype of klachtenpatroon een oplossing.” Jory maakt gebruik van haar eigen gezichtsreinigers, maskers, pakkingen, zeep, bodybutter, Sugarwax, dag- en nachtcrèmes, tonic en massageolie. „Onlangs heb ik ook een eigen brochure ontwikkeld, met meer informatie over mijn praktijk, de producten en de behandelingen, en de kosten. Deze brochure ligt gratis voor iedereen klaar in mijn praktijk. Je kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, massages, pakkingen, Sugarwax, henna brows, acnébehandelingen, ontgiftende en afslankende kuren, thuisadvies, maar ook zijn onze producten te koop, evenals cadeaubonnen en geschenkpakketten. Tot slot ben ik iemand die zich graag blijft ontwikkelen op mijn vakgebied en ga ik dit jaar nog twee cursussen volgen en certificaten behalen voor accupunctuur tegen huidveroudering in het gelaat, en voor micro-needling. Dit is een behandeling voor 57 huidproblemen, waarmee je je huid activeert voor een vernieuwingsproces.”

Schoonheidspraktijk Naturel is geopend van maandag tot en met vrijdag. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina, via het e-mailadres jory_taran@hotmail.com of telefonisch via 0657218004. En bij inlevering van dit artikel krijg je 10% kennismakingskorting op je behandeling.

Nieuws

menu