Ondernemers Vestingstad organiseren winactie voor Moederdag

Elke kassabon van de aankoop (zoals uit de Stallen van Spijkervet) kan worden ingestuurd. Foto: Gijs Versteeg Fotografie

Een cadeautje voor moeder kopen in de Steenwijker binnenstad is deze week extra aantrekkelijk. Want, iedereen die een aankoop doet in Steenwijk maakt kans op een extra cadeau voor zijn of haar moeder!

Wie aankomende week, in de week van 3 tot en met 8 mei winkelt in Steenwijk kan een prachtig Moederdag Pakket winnen ter waarde van € 65,-. En je hoeft er niet eens zoveel voor te doen. Maak een foto van de kassabon van je aankoop en stuur deze foto naar het telefoonnummer (06) 131 59 05. Iedereen die de foto van de aankoop naar dit telefoonnummer stuurt, maakt kans op een van de tien Moederdag Pakketten. Belangrijk is dat de naam en het adres van moeder worden vermeld. De actie eindigt zaterdag 8 mei om 17.00 uur. Direct daarna worden de prijswinnaars getrokken, die dezelfde avond nog het Moederdag Pakket in ontvangst kunnen nemen.

De actie wordt georganiseerd door Steenwijk Vestingstad, die door middel van de Moederdag Actie het lokaal winkelen wil blijven stimuleren. Nu de winkels en terrassen weer open zijn, hopen de winkeliers en horecaondernemers in de binnenstad dat iedereen ‘Hart voor Steenwijk’ heeft en de gezelligheid van de winkelstraat weer weet te vinden.