Ontdek betaalbare luxe met private lease occasions

Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

Een private lease occasion : als je het nog niet kende of er nog vragen over hebt, is het moment aangebroken waarop je er meer over te weten komt. In onze snel veranderende en groeiende wereld is er alsmaar meer mogelijk. Het lijkt wel alsof we iedere dag steeds meer opties ontdekken om ons dagelijks leven aangenamer te maken. Tot een aantal jaren geleden waren leasewagens eerder bekend bij bedrijven. Inmiddels zijn er heel wat mensen die hun private lease occasion hebben. Ze hebben gelijk ook, want zo’n kans wil je liever niet missen. Benieuwd waarom jij deze kans niet mag missen? Lees dan snel verder.

De essentie van privé leasen

Voor een vast en transparant maandbedrag waar je mee akkoord gaat, kan je elke dag over een nieuwe auto beschikken die jou aanspreekt. In sommige gevallen is deze optie zelfs goedkoper dan de aanschaf van een gloednieuwe auto. Hoe dan ook hoef je je spaarboekje niet te plunderen om je dagelijks te kunnen verplaatsen. Voor oudere mensen die een pensioen ontvangen en niet per se berekend zijn op heel hoge kosten of jongere koppels, gezinnen of alleenstaanden die hun spaargeld liever houden of uitgeven aan andere voor hen belangrijke zaken, is dit op z’n zachtst uitgedrukt een bevrijding van kopzorgen. Een lage premie voor iedereen, onafhankelijk van het aantal jaren dat je schadevrij hebt gereden.

Persoonlijker en zorgelozer

Het enige waar je je mee hoeft bezig te houden is de vaste maandelijkse premie, de brandstofkosten, de parkeerkosten en eventuele boetes. Veel meer controle voor jou dus, en inderdaad, minder gedoe en onzekerheden. Zorgen over zaken als afschrijving, restwaarde en inruilprijs zijn verleden tijd. Kosten ten gevolge van reparatie of onderhoud neemt de leasemaatschappij bovendien vaak op zich. Je begrijpt het: een private lease occasion is helemaal afgestemd op jou, je wensen en je mogelijkheden. Je kiest in wezen je droomauto en selecteert daarbij ook de extra’s en accessoires die je erbij wenst. Dat maakt deze vorm van autorijden zo fijn.

Van A-Z geïnformeerd

Wil je nog veel meer ontdekken over deze manier van leasen en waar je bij xleasy.nl op kan rekenen? Er is een e-book beschikbaar dat vrij gedownload kan worden en dat tot in de puntjes uitlegt hoe het allemaal precies in elkaar zit en wat men eraan heeft. Privé leasen wordt immers steeds populairder. Dat is begrijpelijk, aangezien men voor een redelijke prijs kan genieten van een nieuwe auto met veel comfort. Op de website van xleasy.nl kan je ook rondsnuffelen en alle informatie overzichtelijk op een rijtje zetten. Neem jij binnenkort een kijkje? Het team kijkt er alvast naar uit.