Open huis bij Bouwbedrijf Bart Smit

Margreet en Roel Smit zijn trots op hun hypermoderne werkplaats Eigen foto

Giethoorn - Bouwbedrijf Bart Smit houdt zaterdag 15 juni Open Huis tussen 13.00 en 17.30 uur. Het bouwbedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is zich in al die jaren blijven ontwikkelen.

‘Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen, van ontwerp tot oplevering, van voordeurknop tot bedrijfsverzamelgebouw,’ vertellen Roel en Margreet Smit. ‘En dat doen we met ons jonge team van enthousiaste medewerkers. Onze nieuwste ontwikkeling om onze werkzaamheden nog beter te kunnen realiseren is een nieuwe timmerfabriek met computergestuurde machines. Hiermee zijn we vorig jaar van start gegaan. We hebben geïnvesteerd in een automatische afkorter, formaatzaag, vlak-vandiktebank, spuitcabine en meer; maar onze grote trots is de CNC machine. Deze machine pakt automatisch een gereedschap dat het hout bewerkt. Onze machine heeft 32 beitels waardoor wij alle bewerkingen 5-assig ofwel interpolair kunnen verrichten. Dit levert kwalitatief hoogwaardig houtwerk, dat resulteert in de volgende producten: kozijnen, schuifpuien, draai-kiepramen, trappen, geprofileerd hout als gootklossen, sierletters, hardkunststof frezingen zowel rondingen als recht. Ook is er de juiste software voor maatwerkkasten om te tekenen, programmeren en produceren.’

Open Huis

Roel en Margreet zijn trots op hun moderne timmerfabriek en organiseren daarom 15 juni een Open Huis, om alles goed te kunnen laten zien. Ook voor de kinderen wordt een activiteit verzorgd. ‘Iedereen is dan ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.’ Bouwbedrijf Bart Smit is gevestigd aan de Nering 10. Meer info op www.bouwbedrijfbartsmit.nl of telefonisch via 0521-360000.

Nieuws

menu