RegioKado naar logeerhuis Villa Cura

Harrie de Jong van Het Meer reikt de cheque uit aan Wiranda Muurling en Ilona Koudenburg van Villa Cura in Meppel.

Harrie de Jong van Het Meer reikt de cheque uit aan Wiranda Muurling en Ilona Koudenburg van Villa Cura in Meppel. Tessa de Jong

Vledder - Opnieuw is er een cheque van Bowling en Restaurant Het Meer aan de Brink 14 in Vledder uitgereikt. RegioKado doneert elke maand 350 euro aan een regionaal goed doel waar het publiek op kan stemmen.

Winnaar van deze maand is Villa Cura, logeergezin voor kinderen met ernstige beperkingen.

Het sponsorbedrag is afgelopen week door Harrie de Jong van Bowling en Restaurant Het Meer uitgereikt aan Villa Cura in Meppel, dat met het geld de sfeervolle tuin kan gaan uitbreiden met een vogelnestschommel. Behalve van de gezellige veranda, jacuzzi en loungebank kunnen Wiranda Muurling en Ilona Koudenburg van Villa Cura hun patiëntjes straks ook veilig en ontspannen van deze speciale schommel laten genieten.

Villa Cura biedt zorg, begeleiding en activiteiten voor rolstoelgebonden kinderen en jongeren met zowel een verstandelijke als een lichamelijke beperking. Sfeer en beleving zijn heel belangrijk voor deze extra sensitieve patiëntjes. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Villa Cura, bijvoorbeeld als meeleefgezin voor jongeren die niet meer thuis kunnen wonen of als logeeropvang tijdens de vakantie. Villa Cura is te bereiken via 06-49227406.