SISL Lingerie biedt persoonlijke service

Margreet Scholten heeft de voorjaarscollectie binnen. Foto: SISL Lingerie

Margreet Scholten van SISL Lingerie aan de Oosterstraat 5 is op zich blij met de mogelijkheid van Click & Collect, dat sinds afgelopen week voor winkeliers mogelijk is, maar zij blijft ook nadrukkelijk de service bieden van thuis passen.

„Ik laat het graag aan de mensen zelf over, op afspraak afhalen aan de winkel is natuurlijk mogelijk als je precies weet wat je wilt, maar bijvoorbeeld een BH kopen zonder te kunnen passen is gewoon lastig. Daarom werk ik veel met pastassen, waarin ik dan wat verschillende maten BH’s doe, en die breng ik geheel vrijblijvend bij de mensen thuis, zodat zij op hun gemak thuis kunnen passen,” vertelt Margreet.

De afgelopen periode was lastig voor haar. „Nadat het Lingeriehuis sloot ben ik op 24 september enthousiast begonnen met mijn nieuwe winkel, maar al met al ben ik 11 weken open geweest. Een vaste klantenkring opbouwen zat er dus niet in en omdat de winkel nog maar kort bestaat, viel ik buiten de boot bij de overheidsregelingen voor ondernemers. Maar goed, ik ga vol goede moed verder. De nieuwste voorjaarscollectie is inmiddels binnen en die zijn we aan het uitpakken. Met prachtige lingerie van kwaliteitsmerken als Prima Donna, Marie-Jo, Mey, Sloggi, Cyell, Björn Borg, Calvin Klein, Nanso, Anitae en Felina en allemaal in de nieuwe frisse voorjaarskleuren en ook de nieuwe collecties herenondergoed en pyjama’s zijn gearriveerd. Binnenkort verwacht ik de nieuwe collectie badmode. Daarom heb ik momenteel opruiming met nachtmode en BH’s van de wintercollectie.” Margreet is voor overleg en deskundig advies bereikbaar via het telefoonnummer 0521 851233 of via het e-mailadres winkel@sisl.shop

Kijk voor meer informatie en andere acties op Facebook, Instagram en de website www.sisllingerie.nl