Schoenmakerij Ossel is ook tijdens de lockdown open

De schoenmakerij van André Stoevelaar is bijna dagelijks open.

Steenwijk - De meeste winkels zijn tijdens de huidige lockdown gesloten, maar het is wellicht iets minder bekend dat ook schoenmakers de deuren open mogen houden. Schoenmakerij Ossel is dus gewoon geopend.

 “Als schoenmakers vallen we namelijk onder de locaties voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen en zijn we daarmee als essentieel aangemerkt,” vertelt André Stoevelaar van Schoenmakerij Ossel aan de Doelenstraat 18. “Veel mensen weten echter helemaal niet dat wij ook open zijn. Ik krijg namelijk heel veel vragen via WhatsApp en e-mail of er reparaties kunnen worden gebracht en of ik een sleutel kan maken, maar we zijn helemaal niet gesloten!” 

Wel zijn de openingstijden in deze periode een klein beetje aangepast. Schoenmakerij Ossel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. “Iedereen kan tijdens deze tijden gewoon de te repareren schoenen, laarzen of andere lederwaren komen brengen.” Wie toch nog vragen heeft of advies wil, kan altijd een appje sturen naar André Stoevelaar via 06 11 11 02 71.