Schoonmaakbedrijf Rein Gaal haalt officiële EU-aanbesteding binnen

Het team van Schoonmaakbedrijf Rein Gaal, in het midden Remi Gaal. Foto: Sieb van der Laan

Het schijnbaar onmogelijke is toch mogelijk: Schoonmaakbedrijf Rein Gaal heeft een groot EU-aanbestedingsproject binnengehaald. Een super-opsteker voor dit Steenwijker bedrijf, dat almaar groeit.

„We zijn enigszins sprakeloos, op de meest positieve manier,” steekt Remi Gaal van Schoonmaakbedrijf Rein Gaal van wal. „Officieel EU aanbesteden. Een veel besproken traject, waarbij alle voorschriften, documentatie en eisen de kleinere ondernemers vrijwel kansloos maken ten opzichte van de kolossale partijen die de markt op dit gebied al jarenlang domineren. En toch hebben wij het gered, super! We merken dat onze groei in combinatie met onze duidelijke visie op de schoonmaakbranche steeds meer gehoor krijgt.”

Schoonmaakbedrijf Rein Gaal is ruim 45 jaar actief en met zo’n 300 werknemers en 450 vaste klanten uitgegroeid tot een organisatie die gespecialiseerd is in alle facetten van de schoonmaakbranche, van onderhoudsschoonmaak tot gevelreiniging, van specialistische reiniging tot boedelruiming. „Zorgcentra, bedrijven, theaters, vakantieparken, scholen: overal komen wij,” vertelt Remi. „En daarbij blijven we bewust de focus houden op ons sterke punt: doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Dit werpt zijn vruchten af. Ook bij de EU-aanbesteding heeft dit zeker meegespeeld. Afgelopen februari besloten wij ons in te schrijven voor de officieel EU-aanbesteding van de scholengroep Vivente in Zwolle. Een unieke aanbesteding met veel interesse vanuit heel schoonmakend Nederland. Nadat we de verschillende voorrondes succesvol hadden doorlopen, bleven ook wij over in de top 5 en gingen we de laatste ronde in. Tot onze grote vreugde kregen wij op 17 maart de voorlopige gunning en na de zogeheten ‘Alcatel-termijn’ waarin de laatste juridische processen worden afgerond is de opdracht afgelopen week definitief bekend gemaakt en hebben we 100% zekerheid op het verkrijgen van deze opdracht. “

„Dat betekent dat wij met ingang van 1 mei 2021 deze enorm mooie stap gaan maken en 20 prachtige locaties in Zwolle op ons zullen nemen op het gebied van glasbewassing, vloeronderhoud en dagelijks onderhoud. We gaan ons zorgvuldig uitgestippelde plan van aanpak tot realiteit maken. Gaat ons dit lukken? Zonder enige twijfel! Twintig prachtige locaties, mooie plannen, een fijne partner en massaal meer ‘Rein Gaal blauw’ in het mooie Zwolle.”

Schoonmaakbedrijf Rein Gaal is te vinden aan de Korte Venen 8.

Nieuws

menu