Senioren worden aangespoord fit te blijven met Max Vitaal

Senioren worden aangespoord fit te blijven.

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een succes in de gemeente Steenwijkerland. Hierdoor krijgen duizenden kinderen in deze regio de kans om kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod. Hoe mooi zou het zijn als senioren voortaan dezelfde kans krijgen? Dat kan nu met Max Vitaal.

Max Vitaal is een sport- en cultuurstimuleringsprogramma van de gemeente Steenwijkerland en Sociaal Werk de Kop, speciaal voor senioren. Max Vitaal laat 50-plussers op een toegankelijke manier kennismaken met het complete sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Met als belangrijkste doel: hen aanmoedigen om fit en actief te blijven.

Ook voor organisaties is dit een kans. De ervaring leert namelijk dat een aanzienlijk deel van de senioren na de kennismakingslessen lid wordt. Organisaties kunnen hiertoe hun kennismakingsactiviteit gratis aanmelden via www.maxvitaal.eu Sociaal Werk de Kop maakt een wervend boekwerk met daarin alle aanbod, regelt de hele inschrijving en biedt de senioren een onvergetelijke kennismaking. Alle senioren ontvangen dus een Max Vitaal-boekje met het sport- en cultuuraanbod in de buurt. Dezelfde boekjes worden daarna ook verspreid op plekken waar senioren regelmatig komen.

Aanmelden van activiteiten dient vóór 8 september te gebeuren via www.maxvitaal.eu zodat deze kennismakingsactiviteit niet in het kleurrijke Max Vitaalboekje ontbreekt. Ook worden alle activiteiten opgenomen op de website.

Nieuws

menu