Slaag maximaal bij Maxaro voor een nieuwe badkamer of tegels

C. Hermans

Maxaro is een begrip in de badkamer- en tegelbranche en telt momenteel twee megashowrooms in Roosendaal en Utrecht. Ondanks de tijdelijke sluiting door de huidige maatregelen stelt het bedrijf alles in het werk om haar klanten nog steeds maximaal te laten slagen. Via de website is het 24/7 mogelijk om veilig te shoppen. Daarnaast biedt Maxaro persoonlijk advies op afstand om te allen tijde een uni

Via de website is het 24/7 mogelijk om veilig te shoppen. Daarnaast biedt Maxaro persoonlijk advies op afstand om te allen tijde een unieke winkelervaring te creëren.

Alles voor de badkamer

De badkamer- en tegelspecialist heeft alles in huis om een nieuwe badkamer samen te stellen en de ruimte compleet te maken. Een stijlvol badkamermeubel , moderne inloopdouche of toch liever een luxueus bad? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos bij Maxaro. Het gevarieerde assortiment bevat producten voor ieder interieur.

Tegels voor iedere ruimte

Het enorme tegelaanbod bestaat uit vloer- en wandtegels voor elke ruimte in huis. Alle stijlen zijn hier terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een charmante houtlook of prachtige mozaïek- en decortegels. Om te helpen bij de zoektocht naar de perfecte tegels is het mogelijk om tegelsamples te bestellen. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om te ontdekken of de tegel bij het interieur past.

Onderscheidende winkelformule

Maxaro beschikt over een onderscheidende winkelformule waarbij eigen productontwikkeling centraal staat. Samen met meer dan honderd fabrikanten creëren ze een gevarieerd assortiment van topkwaliteit. Alle producten worden rechtstreeks aan de consument geleverd. Op deze manier is er geen sprake van tussenhandel en zijn de prijzen verrassend scherp.

98% productvoorraad

Dankzij de enorme productvoorraad genieten klanten altijd van een snelle levering. Maar liefst 98% van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar vanuit het magazijn van 22.000 m² te Roosendaal. Bovendien is het mogelijk om de producten te retourneren tot wel 365 dagen nadat ze aan huis geleverd zijn.

Advies op afstand

Om klanten ook in deze bijzondere tijd maximaal te laten slagen voor een nieuwe badkamer of tegels biedt Maxaro advies op afstand. Middels een video- of telefoongesprek wordt er advies op maat gegeven door deskundige verkoopadviseurs. Het videogesprek bestaat uit een rondleiding in de showroom én een live demonstratie van de producten. Dankzij deze service geniet de consument ook thuis van een bijzondere winkelbeleving bij Maxaro.