Slagerij Bouma houdt gourmet drive-in

Martijn en Agnes Bouma hebben alles voor de hapjes bij de kerstborrel en gourmet. Sieb van der Laan

Steenwijkerwold - Slagerij Bouma heeft iets totaal nieuws om bestellingen voor de feestdagen op te halen: de gourmet drive-in. „Voor de kerstdagen verkopen we veel gourmet- en (winter)barbecueschotels, salades, hapjesschotels en specialiteiten als rollades, varkenshaasjes en andere specialiteiten,” vertelt Agnes Bouma.

„Maar dit jaar kunnen we niet teveel mensen in de winkel hebben om de bestellingen af te halen. Daarvoor organiseren we de gourmet drive-in. En we hebben ook weer onze kerstpakketten en nieuw bij ons is de kerstborrelbox. Met name nu mensen thuis moeten blijven met de feestdagen, willen we het iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken.”

„De gourmet drive-in is op donderdag 24 december van 8.30 tot 16.00 uur. „Iedereen kan vooraf bestellen, net als anders. Maar in plaats van de bestelling in de winkel op te halen, kunnen nu de bestellingen buiten worden afgehaald. Donderdag 24 december staat er een grote koelwagen op het grote parkeerterrein van SV Steenwijkerwold. De bestellingen worden vanuit de koelwagen bij de auto van de klant gebracht en daar kan worden afgerekend. Op deze manier hoeft niet iedereen naar onze winkel te komen. We hebben voor de naam gourmet drive-in gekozen simpelweg omdat we jaarlijks met kerst altijd heel veel gourmetbestellingen hebben en ook dit jaar zullen er wel veel mensen thuis gaan gourmetten. Maar niet alleen voor de gourmet kun je bij ons terecht. We hebben ook verschillende mini-buffetten, vooraf helemaal klaargemaakt. Net als de braadsleegerechten. Je hoeft het alleen maar even in de oven op te warmen.”

„Helemaal nieuw is onze kerstborrelbox. Veel bedrijven kunnen hun medewerkers dit jaar geen kerstborrel aanbieden, maar ze kunnen hun medewerkers wel verrassen met deze kerstborrelbox, vol lekkere hapjes om thuis van te genieten en eventueel aan te vullen met een drankje. Naast de kerstborrelbox hebben we ook veel keus in kerstpakketten. Deze zijn heel populair, het zijn pakketten vol verse, eigengemaakte streekproducten. Op onze website staan verschillende voorbeelden. Ze zijn er al vanaf 15 euro. Kijk op bouma.uw-slager.nl”

Slagerij Bouma is op eerste kerstdag gesloten. „Op tweede kerstdag, zaterdag 26 december, kunnen mensen nog bestellingen in de winkel aan de Oldemarktseweg 77 ophalen.”

Nieuws

menu