Aangeboden door: undiemeister.com

Slim fit t-shirts voor mannen zitten heerlijk comfortabel

Foto: Archief undiemeister

Ben je alweer een tijdje aan je goede vorm en uiterlijk aan het werken, dan is het mooi dat je nu weer tot ‘s avonds laat in de sportschool terecht kunt. Gelukkig zijn de overtollige vetrolletjes weer weggewerkt en begin je weer strak en gespierd in je vel te zitten. Daarnaast trim je regelmatig in de omgeving van Steenwijk en loop je graag door de bossen van de Woldberg. Bij al die activiteiten kun je qua kleding vertrouwen op de comfortabel zittende slim fit T-shirts.

Bijna iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om het model van een T-shirt. Dat kan te maken hebben met wat in de mode is, de kleur of het het model. Je hebt tegenwoordig zelfs T-shirts met de QR toegangscode . De ene man draagt graag een strak shirt terwijl een ander juist liever een los zittend, ruimt T-shirt draagt. Veel mannen dragen nog het klassieke hemd met smalle schouderbanden terwijl er ook een groep is die de mouwloze tanktop draagt. Over het algemeen is het meest gedragen model het Amerikaanse. Toch winnen strakkere T-shirts steeds meer terrein. Deze staan bekend onder de naam slim fit.

De slim fit T-shirts zijn eigenlijk geschikt voor elke omstandigheid. Of je nu lekker aan het wandelen bent, ontspannen op de bank hangt of met je partner romantisch aan het dineren bent, dat maakt in principe niets uit.

Contouren

Een ideaal shirt zit misschien wel zo comfortabel dat je die eigenlijk helemaal niet voelt terwijl je hem aan hebt. Meestal is de maat bepalend voor de aankoop van een nieuw shirt. Die maten worden aangegeven als S, L, XL of groter. Dat zegt echter niets over de pasvorm. Steeds vaker kom je echter de term Slim fit tegen. Maar waar staat dat eigenlijk voor. Slim fit shirts zijn strakke T-shirts die de contouren van je lichaam volgen.

Rekbaar

Dat kan alleen als in het slim shirt voldoende rek zit. En daar ontbreekt het bij veel shirts nogal eens aan. Het is namelijk verschrikkelijk irritant als je mooie shirt na een wasbeurt gekrompen is en steeds omhoog kruipt wanneer je hem draagt. Wanneer je dan last van kou op een blote rug hebt, draagt dit beslist niet bij aan het draagcomfort.

Bij de keuze van een goed shirt moet je er op letten dat deze goed aansluit bij de vorm van je lichaam. Daarbij is belangrijk dat de stof uit zichzelf rekbaar is en niet als knellend ervaren wordt. Door een zachte stof met elastaan te combineren zul je dit bij het dragen van zo’n shirt als comfortabel ervaren. Mellowood is zo’n zijdezachte stof waarvan het optimaal draagcomfort bewezen is. Een draagcomfort wat je iedereen gunt.

Kledingkast

Ben jij zo’n type dat graag een shirt draagt totdat ie versleten is, dan wordt het tijd dat je eens in je kledingkast duikt. Heb je nog geen slim fit shirt in je collectie, dan wordt het tijd om te ervaren hoe lekker deze zitten. Ze zitten in ieder geval heerlijk stevig zonder dat ze knellen. Gecombineerd met een heerlijk zijdezachte stof is dit een combinatie waarmee iedere man wegloopt.

Nieuws

menu