Aangeboden door: badkamerxxl.nl

Slimme tips voor een nieuwe badkamer

Foto: pexels.com

Ben je onlangs verhuisd? Of ben je van plan om je badkamer een nieuwe look te geven? Dan is dat meteen je kans om jouw droombadkamer te creëren. Gelukkig kun je dit nu heel makkelijk doen door inspiratie op het internet te zoeken. Je kunt dan gebruik maken van websites als Pinterest. Daarna kun je een moodboard in elkaar zetten. Als je eenmaal je droombadkamer gecreëerd hebt, dan kun je dit net even naar een hoger niveau brengen door gebruikt te maken van slimme producten. Zo zul je altijd met veel plezier genieten in je badkamer en er gerust veel tijd spenderen. Wil jij wat slimme tips voor jouw nieuwe badkamer? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees snel verder!

Slimme gadgets

Door gebruik te maken van slimme gadget kun je je badkamer ervaring net wat luxer en plezierige maken. Zo kun je kiezen voor slimme douchekoppen. Met deze douchekop kun je audio van je telefoon direct in de douche streamen. Je kunt tijdens het douchen de ochtenden beginnen met jouw favoriete podcasts. Als je daar niet veel behoefte aan hebt kun je ook kiezen voor bluetooth speakers. Deze kun je dan plaatsen zodat het geluid overal in de badkamer goed te horen is. Daarnaast is een andere leuke gadget een slimme douchemat. Zo hoef je niet meer gebruik te maken van een aparte weegschaal. Het enige wat je hoeft te doen is op de voetafdrukken staan en de mat geeft je gewicht aan. Om de look van je douche af te maken is het belangrijk een mooie douchecabine te kiezen. Een top keuze voor een moderne badkamer is een doorzichtige douchecabine. Deze doet de ruimte groter ogen en het maakt je douche esthetisch aangenamer.

Slimme spiegel

Het kan zomaar zijn dat je spiegels in films of bij naasten hebt gezien die er ‘hightech’ uitzien. Ook jij kunt hiervan genieten. Sommigen zullen deze spiegels ‘slimme spiegels’ noemen, echter zijn dit eigenlijk ‘smart spiegels’. Deze spiegels kunnen voorzien zijn van een Google Assistent of van Amazon’s Alexa. Het fijne aan deze spiegels is dat ze niet met een smartphone bediend hoeven te worden en dat informatie op je spiegel beschikbaar kan zijn. Smart spiegels hebben LED-licht, spraakbesturing, touch screen en je kunt zelf muziek afspelen. Een smart spiegel heeft veel mogelijkheden waar je veel van kunt profiteren. Zo kun je de ochtenden beginnen met jouw favoriete nummers door deze te streamen via de smart spiegel.

Kortom, kun je douche slimmer maken met slimme gadgets zoals een slimme douchekop. bluetooth speakers of een slimme mat. Daarnaast kun je ook kiezen voor een slimme spiegel. Deze hebben tegenwoordig veel functies waar je van kunt genieten.

Nieuws

menu