Snel de boodschappen afrekenen kan nu ook bij PLUS ter Schure

Willem ter Schure is blij met de zelfscan als extra service. Sieb van der Laan

Giethoorn - Bij PLUS ter Schure aan het Eendrachtsplein is de afgelopen weken hard gewerkt. „We hebben de altijd wat rustigere winterperiode aangegrepen voor enkele veranderingen in de winkel,” vertelt Willem ter Schure. „Een lokaal aannemersbedrijf en PLUS hebben ons hierbij geholpen."

"Allereerst is de vers broodafdeling een stuk groter gemaakt en ook is ons PLUS Ophaalpunt aangepast. Sinds het uitbreken van de coronapandemie merken we dat online bestellen en afhalen een echte vlucht heeft genomen. Ons ophaalpunt is nu beter ingericht en er is een kassa gekomen. Daarnaast is de komst van de zelfscanner een groeiende landelijke ontwikkeling, die wij onze klanten ook graag willen aanbieden.”

„Sinds donderdag 11 februari is het ook bij ons mogelijk snel een paar boodschappen bij de Scan & Go kassa af te rekenen. Je hoeft dan niet meer in de rij voor de kassa te staan. Met name in de zomerperiode is het vaak druk met toeristen bij onze kassa’s en de nieuwe kassa’s moeten de doorstroming bevorderen. Afrekenen bij onze caissières blijft gewoon mogelijk, maar er zijn nu ook drie Scan & Go kassa’s in ons kassapark. Dit is een zogeheten hybride variant. Bij deze variant kunnen onze klanten direct zelf de boodschappen afrekenen. Als je veel boodschappen wilt halen, kun je bij de ingang een zelfscanner meenemen. Elk gekozen product scan je daarmee in en bij de Scan & Go kassa laad je de scanner in en reken je in één keer af. Als je maar een paar boodschappen doet, kun je deze boodschappen ook direct bij de Scan & Go kassa inscannen en afrekenen. Met deze hybride variant van afrekenen hopen we onze klanten die snel hun boodschappen willen doen van dienst te zijn.”