Spaaractie voor CORSO-bewaaralbum bij PLUS Kerssies

De vrijwilligers van Corso Vollenhove hebben zaterdag een album ontvangen.

De vrijwilligers van Corso Vollenhove hebben zaterdag een album ontvangen. Foto M+Fotografie

Bij PLUS Kerssies gaat vandaag, maandag 1 mei, een nieuwe en bijzondere spaaractie van start, in samenwerking met Corso Vollenhove, de V.V.V.V. Alle klanten ontvangen bij 10 euro aan boodschappen een set van vier stickers waarmee het prachtige Corso-bewaaralbum vol gespaard kan worden.

Deze actie heeft PLUS Kerssies opgezet in samenwerking met Corso Vollenhove. De vrijwilligers van Corso hebben veel werk verricht in het uitzoeken van de afbeeldingen, achterhalen van de historie en het verzamelen van mooie verhalen. Dankzij de inzet van het bestuur en de 11 wagenbouwgroepen van Corso Vollenhove is dit een prachtig bewaaralbum geworden.

Afgelopen zaterdag 29 april is het startschot gegeven aan deze actie door het eerste album aan te bieden aan de voorzitten van de V.V.V.V, Claudia Lassche. Ook alle wagenbouwgroepen hebben verzamelalbums ontvangen voor hun leden. Klanten van PLUS Kerssies ontvangen het verzamelalbum gratis bij 15 euro aan boodschappen. De spaaractie loopt tot en met 24 juni.