Steenwijk Vestingstad reikt prijzen paasactie uit!

Prijswinnaar Bas Hoornstra.

Prijswinnaar Bas Hoornstra. Foto Steenwijk Vestingstad

Met als credo ‘Vind een ei en word blij! hielden de gezamenlijke ondernemers in het centrum van Steenwijk afgelopen paasweekend een ludieke winactie. In diverse winkels en horecagelegenheden hingen posters met letters waarmee een woord kon worden gemaakt. Heel wat enthousiastelingen gingen op ontdekkingstocht om het woord te vinden. Het juiste antwoord was ‘paashaas’.

Uit de vele inzendingen zijn drie prijswinnaars getrokken die elk een mooi bedrag aan waardebonnen kregen uitgereikt. Martin van der Sluis uit Rotterdam won de eerste prijs van € 250,-, Jens Zondervan kan iets moois kopen ter waarde van € 150,- en Bas Hoornstra ging er met de prijs van € 100,- vandoor.Volop activiteiten in Steenwijk

Komende weken staan er nog meer activiteiten gepland. Tijdens Koningsdag is er een aantrekkelijk programma in de vestingstad. Zondag 30 april is er Zendemarkt en staat de binnenstad van Steenwijk vol met kramen waar leuke koopjes zijn te halen. En in de meivakantie, van 2 tot en met 7 mei is er kermis op de Markt.