Steenwijk krijgt weer een groentewinkel

Er wordt hard gewerkt bij het pand aan de Oosterstraat 55. Foto: Erwin Pit

Liefhebber van verse groente en fruit? In Steenwijk kun je vanaf donderdag 29 juli weer goed terecht, want dan opent Erwin Pit zijn nieuwe groentewinkel aan de Oosterstraat 55.

Erwin Pit opent donderdag de deuren van zijn nieuwe groentezaak ‘Uw Groenteman Erwin’, ‘s morgens al om 8.00 uur. „Naast een groot assortiment verse groenten en fruit verkopen we gesneden groenten, fruitmanden, diverse soorten aardappelen, maaltijden, maaltijdsalades, allerlei vruchtensappen en veel streekproducten uit deze regio, maar we verkopen ook streekproducten uit Drenthe en Friesland,” vertelt Erwin. „

Alles is gegarandeerd vers: verse rauwkost, heerlijke maaltijden, geschrapte krieltjes, gesneden groenten, exoten. Veelal aangevuld met een ruim assortiment noten, sappen, tapas en verwante artikelen. Een paradijs voor de fijnproever die op zoek is naar heerlijke en eerlijke producten. En omdat we onderdeel zijn van de keten Uw Groenteman is het aanbod groot. De organisatie Uw Groenteman bestaat uit een groep van samenwerkende groente- en fruitspecialisten die al het dagvers inkopen bij groothandel Willem Dijk AGF in Enschede.” Erwin is deze dagen naast het inkopen van groente en fruit, druk met het verbouwen van inrichten van de winkel, om op donderdag 29 juli helemaal klaar te zijn.

Uw Groenteman Erwin is te vinden aan de Oosterstraat 55 (naast de kaaswinkel) en is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, en op donderdagavond tot 21.00 uur.

Nieuws

menu