Ten Veen 2Wielers is een vertrouwd adres

Het team van Ten Veen Steenwijk: Marco, Arno, Lies en Lars. Sieb van der Laan

Steenwijk Ten Veen 2Wielers is al meer dan 70 jaar actief met fietsenverkoop en -onderhoud vanuit Oldemarkt en ook is Ten Veen 2Wielers alweer 20 jaar een vertrouwd gezicht in de Steenwijker binnenstad. „Twintig jaar geleden hebben wij Hoogma Tweewielers overgenomen,” vertelt Klaas ten Veen.

„Na de overname is Herman Hoogma bij ons blijven werken na de overname en hij is na 19 jaar trouwe dienst vorig jaar vervroegd met de VUT gegaan. En ook Arno werkt deze maand al weer 20 jaar als bedrijfsleider in Steenwijk. Vorige week is hij in het zonnetje gezet door alle collega’s.” 

In de winkel aan de Meppelerweg in Steenwijk zijn Lars ten Veen, Lies Haverkamp en Marco de Ruiter eveneens al jarenlang vertrouwde gezichten. De winkel is mede door hen een vertrouwd adres voor de vele klanten en bezoekers uit Steenwijk en omgeving.

Als officieel KOGA, Gazellle, Sparta, Batavus, MultiCycle, Merida, Cube, Cortina en Loekie dealer heeft Ten Veen een zeer ruime keuze in fietsen: van een elektrische fiets tot een hippe lifestyle fiets; van een sportieve racefiets of mountainbike tot een kinderfiets. „Daarnaast verkopen we ook veel tweedehands fietsen en ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een ruime collectie aan accessoires en onderdelen, inclusief sportieve fietskleding.”

Om het 20-jarige bestaan te vieren, gaan de laatste twee weken van december een groot aantal fietsen en onderdelen tegen minimaal 20% korting in de verkoop. „Houd daarom onze advertenties in de Opregte Steenwijker Courant, de Steenwijker Courant huis-aan-huis vanaf vandaag goed in de gaten, evenals onze eigen Facebookpagina. Elke dag lichten wij 1 of 2 fietsen uit, tegen een nog scherpere prijs. Hierbij is het cliché zeker waar: op is op!

Nieuws

menu