Toch Tapas 2000, desnoods via livestream

Dit jaar noodgedwongen niet in het Veerhuys. Archief Wilbert Bijzitter

Steenwijk De jarenlange succesvolle afsluiting van het jaar, de Tapas 2000 die Het Pakhuys jarenlang organiseerde, is sinds vijf jaar een co-productie van Raymond en Sandra Schets van Het Pakhuys met presentator Joey Teekamp, Selma van Het Veerhuys en Pim van De Meenthe.

Ook dit jaar is het vijftal weer aan de slag gegaan met de Tapas 2000. „Het is ook altijd zo’n enorm leuke afsluiter van het jaar,” vertelt Pim. „Een paar weken geleden hadden we nog goede hoop dat de horeca misschien half december weer open zou mogen. Nu is deze hoop iets minder, maar natuurlijk hebben we een plan B.” 

„Dus ook dit jaar gaan we weer voor de avond vol heerlijke tapashapjes, met de Top 2000 muziek op de achtergrond én een echte Top 2000 muziekkwis op de laatste avonden van het jaar. Als vanouds verzorgen Raymond en Sandra de tapas en Joey de quiz. Echter, het Veerhuys is echt te klein, dus we wijken dit jaar noodgedwongen uit naar De Meenthe. We kunnen daar 30 mensen per avond in teams van maximaal 4 personen hebben. Mocht het zo zijn dat de horeca gesloten moet blijven, we wachten in spanning op 8 december, dan wordt de tapas bij de mensen thuis bezorgd en krijgen zij een link om in te loggen op de kwis. Bijkomend voordeel van De Meenthe is dat we er vandaan goed kunnen streamen, we zullen zorgen dat ook de teams onderling de sfeer kunnen maken. Daarnaast hebben we dit jaar uniek Tapas 2000 artikel voor alle deelnemers. We gaan er hoe dan ook, ook dit jaar, samen een feest van maken!”

De Tapas 2000 wordt dit jaar gehouden op dinsdag 29 en woensdag 30 december. Beide avonden zijn al uitverkocht. „We wachten de persconferentie af en komen dan snel met informatie,” aldus Pim. Meer informatie is verkrijgbaar via info@hetveerhuyssteenwijk.nl