Totaal vernieuwd Willemijn Bonheur is open

Het team van Willemijn Bonheur. Sieb van der Laan

Steenwijk - Na maanden verbouwen was het dan afgelopen donderdag 8 oktober eindelijk zover: de opening van het nieuwe Willemijn Bonheur aan de Woldpromenade 20. „De allereerste dag was niet gigadruk en stampvol met bezoekers,” blikt eigenares Willemijn Heijnen - van Dam terug.

„Maar wij hebben deze eerste dag als zeer waardevol ervaren. Een fijne dag, waarbij we echt tijd konden maken voor iedereen. We zijn overladen met bloemen en cadeaus van familie, vrienden en klanten, waarvoor onze welgemeende dank. Voor ons een opsteker om verder te gaan: een nieuwe winkel, met een nieuw team en verruimde openingstijden. Dit nieuwe jasje zit ons als gegoten!”

In de ruim opgezette winkel is veel plaats voor meubilair en een prominente plek voor HKliving. De oude winkel aan de Neerwoldstraat 11 is geïntegreerd en de ingang is verplaatst naar de Woldpromenade 20. Hiermee werd het pand weer teruggebracht naar zijn originele staat, zoals in de tijd van de sigarenfabriek ‘de Tabaksplant’. Die plant wordt overigens ook verkocht bij Willemijn Bonheur.

Het nieuwe team van Willemijn Bonheur zal klaar staan om meer ruimte te creëren voor styling advies, zowel in de winkel als bij klanten aan huis. Willemijn noemt zichzelf een stylist met een winkel. „Ik ben ervan overtuigd dat je in geluk kunt wonen. Er komen regelmatig mensen in de winkel die zeggen, dat ze het thuis ook graag zo zouden willen inrichten/decoreren en ik wil ze daar graag in adviseren.”

Willemijn Bonheur is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Nieuws

menu