Trek erop uit met Hap en Stap Steenwijk

Lotte van der Velde (links) en Yvanka Raggers. Foto: Hap & Stap Steenwijk

Hap en Stap Steenwijk is nieuw. Het is een initiatief van Lotte van der Velde en Yvanka Raggers. Zaterdag 3 april is de eerste editie.

Hap en Stap Steenwijk is een initiatief van Lotte van der Velde en Yvanka Raggers. „We zijn sinds 1 maart bezig met het opzetten van deze activiteit,” vertellen Lotte en Yvanka. „En zaterdag 3 april is de eerste editie. Hap en Stap Steenwijk is een wandelactiviteit, waarbij gekozen kan worden uit drie verschillende routes van 5, 10 en 15 kilometer met onderweg drie tussenstops bij drie verschillende horecagelegenheden. De kosten zijn € 18,50 en dat is inclusief routekaart, beschrijving van de route, een stukje geschiedenis van Steenwijk en omgeving, informatie over waar je tijdens de route langs komt en uiteraard de drie verschillende hapjes.”

De routes en horecagelegenheden wisselen elke vier weken, zodat iedereen vaker kan meedoen. „De starttijden zijn naar keuze, maar de hapjes zijn af te halen tussen 12.00 en 16.00 uur,” aldus Lotte en Yvanka. „Dus het is handig om rond die tijden de routes te lopen.” Alle informatie is te vinden op Instagram hap.en.stap.steenwijk en Facebook Hap & stap Steenwijk. Reserveren kan via het e-mailadres hap.en.stap.steenwijk@gmail.com