Update voor Siv Hairstyle

De kapperszaak in Steenwijk heeft regelmatig acties. Wilbert Bijzitter

Steenwijk - Siv Hairstyle heeft afgelopen week een update gekregen. De kapsalon aan de Woldpromenade 7 knapte het interieur op en vernieuwde alle meubels. Op het raam prijkt nu het nieuwe logo van de kapsalon. In 2019 is het alweer zes jaar geleden dat eigenaar Siv zich hier vestigde.

Siv heeft bovendien zijn aantal stoelen van drie naar vier uitgebreid. De vierde stoel is speciaal bestemd voor zijn vrouwelijke klanten. ‘Dames kunnen nu naast knippen ook bij ons terecht voor het verven van hun haar en het verven en epileren van hun wenkbrauwen met een draadje,’ zegt Siv. Heren blijven natuurlijk ook welkom voor een knipbeurt, ouderwets scheren met het mes, knippen van een baard of wegbranden van oorharen. Siv heeft zich verder gespecialiseerd in het inknippen van figuurtjes of tribal in het haar. ‘Wij zijn van alle markten thuis, van scheren tot het bijknippen van puntjes,’ zegt hij. Het team van Siv Hairstyle bestaat uit vier ervaren kappers. Service vindt Siv belangrijk. ‘Bij ons is de klant koning. Iedereen krijgt van ons evenveel aandacht,’ benadrukt hij. Zowel jong als oud voelt zich thuis in de kapsalon, waar de koffie altijd klaar staat.

Bovendien is hij niet duur. Knippen kost 15,00 euro voor zowel dames als heren. Een afspraak maken kanvia telefoonnummer 06-81751499, maar binnenlopen zonder afspraak mag ook. De openingstijden zijn: maandag van 12.00 tot 18.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag is de kapsalon open van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op facebook en instagram. Houd die goed in de gaten voor de acties die Siv Hairstyle regelmatig heeft.

Nieuws

menu