Veenstra.Design in Wolvega neemt signbedrijf Total Sign in Tuk over

Links oud-eigenaren Marco Reinink en Hellen Reinink en rechts de nieuwe eigenaren Alwin Deems en Niesje Katers. Eigen foto

Total Sign in Tuk is per 1 januari overgenomen door Veenstra.Design in Wolvega. Met deze overname wordt de expertise en capaciteit van Veenstra.Design verbreed op het gebied van signing.

Met de overname komt er een nieuwe vestiging voor Veenstra.Design in Tuk. Op deze locatie wordt door de 7 signing professionals de productie georganiseerd en montage op locatie voorbereid. Total Sign werkt regionaal en internationaal voor diverse grote retailketens.

Signing omvat de fysieke zichtbaarheid van onder andere gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering of visuals voor bedrijven. Deze activiteit is een zelfstandige dienst van Veenstra.Design, maar ook complementair aan de twee andere specialismen: stand- en interieurbouw. Signing wordt steeds een belangrijker onderdeel van het interieur en de totale zichtbaarheid van bedrijven.

De in totaal dertig werkzame professionals bij Veenstra.Design kunnen door de uitbreiding nog meer in eigen huis uitvoeren. ,,We kunnen onze slogan ‘’we bedenken, we ontwerpen, we maken’’ nog meer kracht bijzetten en daarmee onze opdrachtgevers ontzorgen op het gebied van signing, stand- en interieurbouw”, aldus de eigenaren van Veenstra.Design, Niesje Katers en Alwin Deems.

De naam Total Sign wordt aangepast in Veenstra.Design. Deze verandering wordt de komende weken zichtbaar.

Nieuws

menu