Voor 50 cent autowassen bij 50-jarig Kreuze

Gea en Gerald Meijer met links hun kinderen Chris (boven) en Corné en rechts Clara en Klaas Kreuze. Aangeleverde foto

Steenwijk - Kreuze Tanken en Wassen aan de Steenakkers viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. „Natuurlijk vieren we deze mijlpaal met een fantastische jubileumactie voor onze klanten,” vertelt eigenaar Gerald Meijer.

„De hele maand december én de hele maand januari kun je elke donderdag voor 50 cent je auto in onze autowasstraat laten wassen. En wij, op onze beurt, doneren deze 50 cent dan weer aan twee goede doelen. Een echte ‘Kreezie Kreuze’ actie!”

„Onze jubileumactie werkt eigenlijk hetzelfde als onze Dwaze Donderdagactie. Het is heel simpel. Je tankt op donderdag minimaal 25 liter benzine of diesel bij een van onze tankstations, aan de Steenakkers of aan de Dolderweg, en je neemt diezelfde donderdag het kassabonnetje mee naar onze wasstraat. Op vertoon van de kassabon kun je die donderdag tijdens onze openingstijden voor 50 cent met je auto door de wasstraat.” De autowasstraat is op donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. „Alleen op de donderdagen 24 en 31 december sluiten we eerder, om 15.00 uur,” waarschuwt Gerald.

„Verder horen we van sommigen dat zij echt niet op donderdag kunnen komen. Speciaal voor hen, maar natuurlijk ook iedereen, hebben we ook een actie. In onze jubileumadvertentie in de Steenwijker Courant huis-aan-huis staan bonnen die uitgeknipt kunnen worden. Deze bonnen geven recht op korting op het populaire autowasprogramma Diamant tijdens verschillende perioden in december.”

Goede doelen

De opbrengst van de 50 cent acties doneert Kreuze aan twee goede doelen. „In december is dat de Voedselbank Steenwijkerland en we denken dat we in januari het geld gaan doneren aan een lokale sportvereniging.”