Zondag eerste online bingo Vestingstad

Kaarten voor de online bingo. Steenwijk Vestingstad

Steenwijk - Vestingstad is begonnen met de uitgifte van de eerste bingokaarten voor de Online Bingo die komende weekenden wordt gehouden. Bij een besteding groter dan €10,- ontvangt iedereen, die in de binnenstad zijn of haar inkopen doet, een bingokaart.

Degene die als eerste bingo heeft, wint maar liefst €250,- aan waardebonnen die ingeleverd kunnen worden bij de lokale middenstand. Daarnaast zijn er per uitzending nog prijzen van €150,- en €100,-.

Vrolijk kerstprogramma

Op zondag 13 en 20 december worden, tijdens een live-uitzending, de bingogetallen getrokken. Om 12.00 uur is de studio van Basmedia het decor van een vrolijk kerstprogramma met presentator Jannes Mulder en Henrie Kooij. Special reporter is Wiljan ten Kate. 

Voor de grote finale van zondag 27 december worden kaarten via de sportverengingen verkocht. Omdat de clubs moeite hebben om het hoofd boven worden te houden in deze moeilijke tijd, kan op deze manier de clubkas worden gespekt. Steenwijk Vestingstad en de gemeente Steenwijkerland ondersteunen bij de organisatie. De uitzendingen zijn te zien via www.steenwijkvestingstad.nl en RTV SLOS.